descubre que es zero waste y como aplicarlo en la hosteleria

Co to jest zero waste?

Być może słyszeliście to wyrażenie wielokrotnie w ostatnim czasie, ale nadal nie jesteście pewni, do czego dokładnie się ono odnosi. Kiedy mówimy o zero waste, mamy na myśli minimalizację wytwarzania odpadów w jak największym stopniu, aby zadbać o pl…

Celiacy: wielcy zapomniani w restauracjach

Celiakia to osoby, które nie tolerują tego elementu zbóż, więc gluten nie może być częścią ich diety i muszą szukać alternatywnych pokarmów. Dieta bezglutenowa może być wdrożona w domu. Jednak gdy tego typu klient przychodzi do restauracji, musi znal…

Restaurantes temáticos

Restauracje tematyczne: zbyt niemodny biznes?

Jeśli chcesz wejść do świata gastronomii w 2023 roku, restauracja tematyczna może być wspaniałą okazją, której szukasz, aby wprowadzić innowacje i robić to, co lubisz najbardziej. Ten model biznesowy wymaga jednak wielu badań, inwestycji i powołania,…

¿Vale la pena montar restaurantes temáticos en 2023?

Restauracje tematyczne: zbyt niemodny biznes?

Jeśli chcesz wejść do świata gastronomii w 2023 roku, restauracja tematyczna może być wspaniałą okazją, której szukasz, aby wprowadzić innowacje i robić to, co lubisz najbardziej. Ten model biznesowy wymaga jednak wielu badań, inwestycji i powołania,…

Scroll to Top